Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland?

<<
Zaterdagavond 17 november 2012 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes de afscheidsreceptie en aansluitend het 11-11 bal. Na een heel mooi jaar ” Mè veul geZWAM en gelal, vieren we 't Herpse carnaval! zullen Prins Michel d'n Urste en adjudant Gerard op hun afscheidsreceptie ontdaan worden van alle kenmerken als Prins en Adjudant. Daarna is het afwachten of zij voor een tweede ambtstermijn worden onthult.
 
Tevens zullen we tijdens de receptie afscheid nemen van raadslid Martino de Klein en onze penningmeester Nico van Casteren.
Deze receptie is van 19.30 tot 20.30 uur en zal muzikaal worden opgeluisterd door de Bônlander Hofkapel.
 
De onthulling voor dit jaar zal verzorgt worden door de dames van de Raad van 11.
We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat de onthulling minimaal net zo spectaculair is als vorig jaar.
 
Of we dit jaar een nieuwe prins en adjudant hebben zal 17 november duidelijk worden. Een ding is zeker we hebben wel een nieuwe spreuk voor het komende carnavalsjaar. Komt de prins wederom uit de raad van elf, is het een nieuwkomer of is het iemand met jaren ervaring in het Bônneland. Dit alles zal tot het 11-11 bal een vraag blijven. Wel willen wij vast een tipje van de sluier oplichten en jullie een 3-tal aanwijzingen geven.
 
De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2012-2013:
1. Is geboren en getogen in onze gemeente.
2. Heeft een partner.
3. Is een carnavalsmens in hart en nieren.
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Graag tot ziens,
Bestuur Stichting Carnaval Herpen