Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland? (Deel 2)

<<

Zaterdagavond 17 november 2012 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes hun jaarlijkse 11-11 bal. Net als voorgaande jaren zal er vooraf een afscheidreceptie voor Prins Michel d'n Urste en adjudant Gerard worden gehouden. Op de receptie zullen we ook afscheid nemen van raadslid Martino de Klein en onze penningmeester Nico van Casteren. Deze receptie zal ondermeer door de Bônlander Hofkapel muzikaal opgeluisterd worden.

Komt alle naar de receptie van 19.30 tot 20.30 uur om de vertrekkende heren te danken voor hun inzet voor het carnaval in ons Bônneland.
Net als voorgaande jaren gonst het ook dit jaar weer van de geruchten wie er prins wordt van het Bônneland, of de commissie heeft gekozen voor een reeds vaak genoemde naam blijft de vraag. Misschien komt de nieuwe Prins van het Bônneland wel uit een heel onverwachte hoek.

Om wat meer duidelijkheid te scheppen over degene die dit jaar de scepter zal zwaaien over het Bônneland zullen wij aan de reeds verschenen tips er nog eens drie toevoegen.
De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2012-2013:

1. Is geboren en getogen in onze gemeente.
2. Heeft een partner.
3. Is een carnavalsmens in hart en nieren.
4. Is bekent bij jong en oud.
5. Hij komt regelmatig met de voetjes van de vloer.
6. Is regelmatig op een sportterrein te vinden.

Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes. Graag tot ziens,

Bestuur Stichting Carnaval Herpen