Theehuis Bloesem weer open.

<<

Bloesem Theehuis in Herpen gaat vanaf 23 maart weer open in de weekenden. Bij het theehuis aan de Wooijstraat 4a werken en leren mensen met een beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om Bloesem verder op de kaart te zetten. Afgelopen zomer wist menig wandelaar en fietser de weg naar het theehuis te vinden en was het goed toeven op het grote zonnige terras met uitzicht over de landerijen. Bij Bloesem kun je niet alleen terecht voor een heerlijk kopje (Bloesem)thee, koffie of fris, maar er worden ook lunches en lekkernijen uit eigen keuken geserveerd, zoals scones en taarten. Ook de High Tea van Bloesem is een aanrader.

Open met Pasen
Vanaf 23 maart is Bloesem Theehuis weer in de weekenden geopend, ook op eerste en tweede paasdag. Het theehuis beschikt over een sfeervolle gastenruimte waar kinderfeestjes gevierd kunnen worden en groepen terecht kunnen voor onder andere koffie met gebak, lunches, workshops, teamuitjes of vergaderingen. Nieuw zijn de team-/groepsuitjes met regionale ondernemers, zoals Bike Adventure en Solex-verhuur uit Herpen.

Kindervermaak
Kinderen kunnen de dieren voeren in de naastgelegen kleine kinderboerderij of naar hartenlust taartjes bakken in de grote zandbak naast het terras. Op tweede paasdag staan tussen 11 en 16 uur de kids centraal bij Bloesem. De paashaas komt op bezoek en er worden voor de kleintjes allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Tegen betaling van 1,75 krijgen kinderen een knipkaart. Met deze kaart gaan ze samen met ouders op pad met hun zelf geknutselde paasmandje. Door de natuurbelevingstuin is een route gemarkeerd waar de paashaas eieren heeft verstopt Onderweg is er limonade en kunnen kinderen de paashaas ontmoeten. Als de knipkaart vol is mogen zij bij terugkomst in het theehuis een cadeautje grabbelen en is er de mogelijkheid om te schminken. Voor deze paasactiviteit kunnen kinderen per mail worden aangemeld, bloesem@pluryn.nl bloesem@pluryn.nl bloesem@pluryn.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of telefonisch via 088-7793040 (dinsdag tot en met vrijdag).