Oranje Comité Herpen gedupeerd

<<
Op zondagochtend 9 februari zijn alle materialen van diverse verenigingen verloren gegaan. Er heeft brand gewoed in de voormalige gemeentewerf van Ravenstein. Hier lagen ook alle materialen van het Oranje Comité Herpen opgeslagen in twee garageboxen.
Oranje Comité Herpen is al het materiaal kwijt. Niets is overgebleven. Zondagochtend om 05:00 uur is de brand gesignaleerd, waarna de brandweer probeerde om de schade zo klein mogelijk te houden. Na drie uur werd duidelijk dat van de opslagruimte niets meer over is. Ook aangrenzende ruimten zijn zwaar beschadigd door rook en water.
Over de oorzaak van de brand is nog niets duidelijk. Er wordt uitgebreid onderzoek verricht naar de oorzaak.
Alle materialen zijn verloren gegaan, varierend van spellen tot kraampjes en alle versiersels die erbij horen om Koningsdag tot een succes te maken.
Het Oranje Comité zal zich tot een maximum inzetten om ook de komende Koningsdag, op zaterdag 26 april 2014, te laten slagen. Daarvoor is alle hulp welkom. Wij zijn volop op zoek naar nieuwe opslagruimte, maar mocht u op een andere manier hulp willen bieden, laat het dan even weten via onderstaand emailadres.
a.vdburgt@kpnmail.nl