Opening Herinrichting Rotondes Herpen

<<
Op zaterdag 10 mei a.s. zal het project Herinrichting Rotondes Herpen feestelijk geopend worden door Wethouder Jan van Loon. Het betreft de nieuw ingerichte rotondes aan de Berghemseweg en op de Bulk.
Genodigden en belangstellenden zijn van harte welkom om deze opening bij te wonen.

Deze opening vormt de afronding van het project dat de werkgroep Burgerparticipatie Rotondes Herpen heeft opgestart. Hoveniersbedrijf Arjan Schotman heeft een overeenkomst getekend met de gemeente voor de herinrichting en het onderhoud van beide rotondes. Acht Herpse ondernemers financieren het project in ruil voor een reclame-uiting op een van de rotondes. Dit project is verder ondersteunt door de Dorpsraad Herpen en de Ondernemersvereniging Herpen-Overlangel. Beide rotondes zijn opnieuw ingericht en zijn een mooi visitekaartje geworden voor de entree van Herpen. Het project is op een prachtige wijze uitgevoerd, die past bij dit ondernemende dorp.

Het programma voor de opening is als volgt. Om 11.45 uur is de ontvangst bij De Kriekeput, Schaykseweg 3a in Herpen. Genodigden en belangstellenden worden per fiets aldaar verwacht. Om 12.00 uur fietsen we vanuit De Kriekeput naar beide rotondes alwaar de Herpse Ondernemers ieder hun eigen reclamebord zullen onthullen. Om 13.00 uur start de officiƫle opening nabij de rotonde op De Bulk met enkele toespraken en de officiƫle openingshandeling door Wethouder Jan van Loon. Aansluitend zal er gezamenlijk getoast worden op het prachtige resultaat dat dit project heeft voortgebracht.