Afscheid Olde Loohuis

<<
Per 1 mei stop ik met mijn werkzaamheden als huisarts en zal de zorg overdragen aan Susan Janssen. Zij zal samen met Dagmar van de Berg en Rob Besselink -de huisartsen- en niet te vergeten Diane, Bianca Lieke en Nancy de assistentes en praktijkondersteuner de praktijk voortzetten. In dit team heb ik alle vertrouwen. Ik stop niet helemaal en ga ook nog niet met pensioen maar zal wat meer in Nijmegen aan het huisartseninstituut gaan werken. Ook zal ik me nog enigszins met de Q koorts bezig houden. Tenslotte wil ik meer ruimte proberen te maken voor het thuisfront , kinderen en kleinkinderen.

Ik zal mijn werk en mijn collega`s in de huisartsenpraktijk missen en vooral….. ik zal ook jullie allen heel erg missen. Het is een geweldig voorrecht geweest om zolang in Herpen te hebben kunnen werken en jullie vertrouwen te hebben mogen ervaren. Maar het is ook zwaar geweest . Ik voel dat nu het moment er is om het over te dragen.

Graag, wil ik dit moment persoonlijk met jullie delen. Op zaterdag middag 10 mei 2014 van 16.30 -20.00 wil ik jullie de gelegenheid geven om persoonlijk en informeel onder het genot van een drankje afscheid te nemen . Dit zal dan gebeuren in het Dorpshuis `t Slotje.

Als afscheid wil ik de gemeenschap van Herpen een geschenk aanbieden.

Uw aanwezigheid alleen al stel ik erg op prijs, maar mocht U toch iets willen geven dan zou ik zeer blij zijn met een bijdrage voor een cursus beeldhouwen.

Tot 10 mei en mochten wij elkaar niet meer zien

Ik wens U alle goeds toe en voor allen een goede gezondheid

Met vriendelijke groet, Alfons Olde Loohuis, huisarts.