Nieuwtjes van zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen'

<<
Het gaat goed met zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen'. Het aantal leden nadert de 300 en er is een grote groep enthousiaste mensen die met plezier een handje helpt waar dat nodig is. .
De openingstijden in Herpen veranderen wel iets. In plaats van maandagochtend zal de ontmoetingsruimte op maandagmiddag open zijn, dus op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend bent u van harte welkom. In de ontmoetingsruimte is de mogelijkheid om kleine herstelwerkzaamheden aan kleding te laten uitvoeren. Ook kunt u er kaarten, de krant lezen, een hobbyclubje beginnen of afspreken samen te eten.

Naast het ontmoeten zijn er nog meer kringen. Denk aan hulp bij vervoer. Aarzel niet als u verlegen zit om een auto om op een afspraak te komen. Bel 06-44466449 en er wordt gezocht naar iemand die kan helpen. Of wellicht zijn er boodschappen nodig, of een bezoekje aan de opticien of wilt u naar de ontmoetingsruimte. Het maakt niet uit, bel als u hulp kunt gebruiken. De zorgcoöperatie bestaat uit mensen die graag helpen waar het nodig is.

De kring 'klussen' werkt samen met theehuis Bloesem in Herpen. Het theehuis beschikt over een mooie ruimte om te klussen en te knutselen. Op elke eerste donderdag van de maand kunt u tussen 13.15 en 15.45 uur komen knutselen. Zo staat er voor 2 oktober het maken van een pindakaas voederhuisje gepland, gaan ze in november een mozaïekwerkje maken en in december is het tijd voor de kerstboom. U kunt zich aanmelden via 088-7793040, maar u kunt ook gewoon binnenlopen. Op elke derde donderdag van de maand kunt u van half 2 tot half 4 komen klussen in de werkplaats of u kunt kapotte spullen meenemen om deze te (laten) repareren. Mensen van het klussenteam staan klaar om u hierbij te helpen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken, in de tuin, om het huis of met vervoer? Bel 06-44466449