EHBO-cursus in Herpen

<<
Weet jij wat moet doen als iemand plotseling in elkaar zakt? Of als iemand zich verslikt, een been breekt, of een bloeding krijgt? Wanneer elke seconde telt? Een ongelukje zit in een klein hoekje, het is erg fijn wanneer je dan op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen. Na het behalen van een EHBO-diploma kun je dat. EHBO-vereniging St. Sebastianus uit Herpen start bij voldoende belangstelling een cursus in het voorjaar. De cursus is inclusief verbandleer, hartreanimatie en AED-training.
De cursus wordt gegeven in dorpshuis het Slotje aan de Schoolstraat 5 in Herpen. In totaal komen de cursisten op 13 maandagavonden bij elkaar. Een les duurt twee uur. In overleg is het mogelijk om de cursus in een kortere tijd te volgen. De kosten om deel te namen bedragen 185 euro. Dit is inclusief lesmateriaal en examen. Bij verschillende ziektekostenverzekeringen worden de kosten en het lidmaatschap van een EHBO-cursus vergoed.

Voor meer informatie en opgave kan men contact opnemen met Tom van Leeuwen (06-22822934) of Thea van der Velden (0486-413208).