Ledenstop Muziekvereniging St. Hubertus opgeheven

<<
Was er dan een ledenstop? Nou niet echt, maar daar lijkt het soms wel op. Vandaar dat we even duidelijk willen maken dat St. Hubertus uit Herpen op dit moment plek heeft, voor enkele nieuwe muzikanten.

Voor de Brassband zijn dat koperblazers, want zo worden de blaasmuzikanten die bij een Brassband spelen, genoemd. Naast het slagwerk bestaat een Brassband uit de volgende koperblazers; cornetten, bugel, hoorns, baritons, euphoniums, trombones en bassen. Voor deze unieke bezetting zijn prachtige muziekstukken geschreven en die worden bij St. Hubertus dan ook gespeeld. Van klassiek tot modern. Van pop tot rock. Een 'eigen' muziekcommissie zorgt voor de ideale mix.

Heb je in het verleden een blaasinstrument gespeeld en heb je zin om dat weer op te gaan pakken? Of speel je hobbymatig voor jezelf of misschien wel bij een dweilorkest? Grijp dan nu je kans! Want op dit moment is er bij de Brassband plek voor muzikanten die Cornet, Trombone of Hoorn willen spelen. St. Hubertus beschikt over een eigen opleiding die je (mocht dat nodig zijn) binnen afzienbare tijd, klaar kan stomen tot het niveau van de Brassband.

Maar niet alleen bij de Brassband is er plek voor nieuwe muzikanten, ook is dat zo bij de Percussiegroep van St. Hubertus. Zij zouden graag nieuwe leden verwelkomen die op een melodisch slagwerkinstrument kunnen spelen.
Is bij het lezen van de bovenstaande tekst je muzikale gevoel gaan kriebelen en heb je zin om de uitdaging aan te gaan, neem dan contact op met Christa Siebers via email opleiding@sinthubertusherpen.nl of telnr 0486 – 413755.

Maar ook wanneer je geen muzikale ervaring hebt zijn er mogelijkheden bij muziekvereniging St. Hubertus. Er is een opleiding voor slagwerkers en blaasmuzikanten. Voor meer informatie hierover, zie de website www.sinthubertusherpen.nl

Wil je graag eens komen luisteren? Dat kan. Op afspraak is het altijd mogelijk om een repetitie te bezoeken. Of kom kijken en luisteren naar één of meerdere van de hieronder vermelde optredens:

- zondag 5 juni; donateurconcert om 14.00 uur bij Bloesem, Wooijstraat 4, Herpen
- zondag 12 juni; uitwisselingsconcert Opleidingsorkest ToetTie
- zondag 26 juni; Open Podium om 10.30 uur

Graag tot dan!

Muziekvereniging St. Hubertus Herpen