Open podium Herpen

<<

Zondagochtend 25 juni houdt muziekvereniging St. Hubertus om 10.30 uur weer het jaarlijkse open podium in dorpshuis ’t Slotje. Iedereen – ongeacht de leeftijd - die muziek maakt, kan daaraan deelnemen. Solo of met een groepje. En het maakt niet uit op welk instrument en eventueel gecombineerd met zang, het is allemaal mogelijk.

Vanuit de muziekvereniging wordt gestimuleerd dat de leerlingen van de opleiding, een optreden verzorgen. Het is daarvan een onderdeel en op deze manier wordt ze een podium geboden, om ervaring op te doen. Tevens kunnen ze aan het publiek laten horen, wat hun vorderingen zijn. Vanuit de muziekvereniging is de organisatie in handen van Kees van Vliet. En Kees doet dat in samenwerking met Gerard Bierman (pianodocent). Naast een aantal optredens van zijn leerlingen op piano zal Gerard ook een aantal leerlingen van St. Hubertus, met piano begeleiden.
De opleiding van de blaasmuzikanten van St. Hubertus wordt verzorgd door Hans de Wilde. Bij de slagwerkers is dit in handen van Heino Ploegmakers. Naast de eerder genoemde optredens zijn er ook vaak optredens van leerlingen van andere opleiders, zoals onder anderen Willie Bierman (gitaar/zang docent).

Heb je ook zin om je muzikale talenten te laten horen op het ‘open podium’? Geef je dan op bij Kees van Vliet. Dat kan telefonisch (06-22884988) of via vlietvankees@home.nl. Kijken en luisteren naar muzikale talenten is erg leuk. Daarom nodigt St. Hubertus iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. De entree is gratis.