Een kwarteeuw Tweedehands Goederenmarkt in Herpen

<<

Op zondag 27 augustus aanstaande wordt in Herpen voor de vijfentwintigste keer de jaarlijkse Tweedehands Goederenmarkt van Stichting Herpen in Woord en Beeld gehouden.

Langs de hele doorgaande weg en in de straten rondom het Allard van Herpenplein in de staan kramen opgesteld met tweedehands goederen, hobbyartikelen en natuurlijk eetkramen. Er is muziek en een mooi springkussen waar de kinderen zich op kunnen vermaken. De markt duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen particulier winstoogmerk.

Met de netto opbrengst krijgt stichting Herpen in Woord en Beeld weer wat financiële armslag om onder meer het cultureel erfgoed in stand te houden, kunstwerken op te richten en tentoonstellingen te organiseren.

Dit jaar heeft de stichting het derde Heilig Huisje, toegewijd aan St. Rochus gerealiseerd.

Kooplieden maar zeker ook particulieren die nog een kraam willen huren om hun overtollige spullen of hun hobbyproducten aan de man te brengen, kunnen inschrijven bij Diana Koopmans 0486 412518 of Gerda van der Linden 0486 411443. Een mailtje naar diana-koopmans@home.nl of naar lhrvanderlinden@home.nl is ook al voldoende.