Carnaval voor tieners

<<

Herpen, Overlangel, Ravenstein en Demen slaan de handen ineen voor twee te gekke carnavalsavonden voor de jeugd. Het eerste feest is zaterdag 10 februari in een aparte ruimte van 't Slotje. Maandag 12 februari zijn de tieners welkom in de Soos van Ravenstein. Leerlingen op het voortgezet onderwijs zijn beide avonden uitgenodigd van 20 tot 23 uur op het HORDfest.

De twee feestavonden staan niet alleen in het teken van dansen en hossen. Iedere locatie heeft zijn eigen invulling. Zo is er onder meer een chillruimte gecreëerd en kunnen de bezoekers genieten van het aanwezige entertainment. Verder is er een dj met een leuke lichtshow die deze avonden gaat verzorgen. Hij draait voor ieder wat wils, maar je kunt natuurlijk altijd een verzoekje indienen. De avonden zijn speciaal bedoeld voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Ouders zijn niet welkom, zodat de jongeren zelf carnaval kunnen vieren.

Passe-partout
Een passe-partout kost 11 euro. Dit geeft je recht op twee gezellige discofeesten, inclusief één consumptie per avond. Voor overige consumpties betaal je 1,50 euro. Taxivervoer is inbegrepen. Tieners uit de genoemde kerndorpen kunnen op vertoon van hun kaartje gebruikmaken van de taxidienst. Kijk op www.hordfest.nl voor instaptijden en -plaatsen. De passe-partouts zijn te kopen bij Ad van de Oever in Herpen, OKSV in Overlangel, Onder d'n Plag in Demen en het Postkantoor in Ravenstein.

Veiligheid
De veiligheid staat bij de organisatie hoog in het vaandel. Daar is goed over nagedacht. Op www.hordfest.nl zijn de huisregels te lezen. Om een oogje in het zeil te houden op zaterdagavond in 't Slotje kunnen ouders zich aanmelden als vrijwilliger door een mail te sturen naar tienercarnavalherpen@gmail.com