Concert Brassband in Overlangel

<<

Sint Hubertus geeft concert in Overlangel

 

Zondagochtend 25 maart verzorgt de Brassband van muziekvereniging Sint Hubertus een concert in de Sint-Antoniuskerk te Overlangel, voor al haar donateurs en andere belangstellenden. Onder leiding van dirigent Hans de Wilde hebben de muzikanten weer een gevarieerd programma voorbereid.

 

Het concert is een week voor Pasen en uiteraard zullen er een aantal nummers gespeeld gaan worden die passen bij de tijd van het jaar. De Sint-Antoniuskerk is een prachtige locatie die perfect past bij de sfeer van deze muziek. Daarnaast zullen de muzikanten een aantal nummers ten gehore brengen waarmee zij vorig jaar november op concours zijn geweest. Natuurlijk worden er ook moderne werken en een aantal popnummers gespeeld. Kortom, de bezoekers zullen getrakteerd gaan worden op een leuk en gevarieerd programma.

 

Maar Sint Hubertus trakteert niet alleen op muziek. Alle bezoekers van het concert worden getrakteerd op koffie, thee of een glaasje fris met daarbij iets lekkers. Het concert begint om 12.30 uur en de entree is gratis.

 

Muziekvereniging Sint Hubertus