Toerwielerclub Coppi organiseert Coppitocht

<<

Toerwielerclub Coppi uit Herpen houdt zondag 6 mei haar jaarlijkse toertocht voor sportieve (race)fietsers. Deze volledig uitgepijlde route voert over fietsvriendelijke wegen tussen Herpen en Olland, waarbij de kernen van dorpen zoveel mogelijk worden gemeden. De afstand is naar keuze 90 of 115 kilometer.

Dit jaar is de route weer gedeeltelijk gewijzigd. Halfweg de tocht is er een pauzeplaats. Inschrijven kan van 8 tot 10 uur bij Café Thekes aan het Alard van Herpenplein 9 in Herpen en bij Café D’n Toel aan de Pastoor Smitsstraat 4 in Sint-Oedenrode. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro. Leden van de NTFU betalen op vertoon van de ledenkaart 3 euro.

 

Toerwielerclub Herpen
TWC Coppi uit Herpen is een toerwielerclub met ruim vifjtig leden die in groepsverband op de racefiets en mountainbike tochten fietsen. Dit gebeurt in meerdere groepen met een wisselend niveau. Als je ook eens wil ervaren hoe het is om in groepsverband je fietshobby uit te oefenen, kun je vrijblijvend contact opnemen. Ook dames zijn van harte welkom. Bij voldoende interesse kan daarvoor een aparte damesgroep opgericht worden. Voor verdere informatie over de Coppitocht en de vereniging kun je kijken op www.twccoppi.nl