SDDL-feestweekend

<<

Dit jaar is het eerste weekend van juni gereserveerd voor het SDDL Feestweekend. Zaterdag 2 en zondag 3 juni is er van alles te doen in en rondom de feesttent bij Onder d'n Plag.

Na het grote succes van vorig jaar staat XXL Pong 2 juni opnieuw op het programma. Het is een variant op het spel Beer Pong maar dan levensgroot. Er wordt in teams van twee personen tegen elkaar gespeeld met als doel de bal bij de tegenstander in een groot vat te kunnen gooien. Naast deelname is toeschouwen ook zeker de moeite waard. Vooraf inschrijven kan in Onder d’n Plag of via sddltoernooi@gmail.com. De minimale leeftijd is 14 jaar. Om 15 begint ook nog een andere strijd, namelijk die van de voetballers en korfballers met de strafworpen- en penaltybokaal. Vanaf 20.30 uur gaat het dak eraf met de band X-Static.

 

Toernooi
Het 5x5-toernooi is een begrip is wijde regio geworden. Vorig jaar was er een record aantal deelnemende teams: zeventig. De inschrijving is al enige tijd open en het toernooi zit zo goed als vol. Je kunt contact opnemen via sddltoernooi@gmail.com voor een plek op de reservelijst. Er wordt gestreden om vier bekers in de categorieën: jeugd 10-15 jaar, heren, dames en 35+. Stipt om 10 uur wordt er acht velden afgetrapt. Het foodcourt met heerlijke versnaperingen is verder uitgebreid, dus ook voor de innerlijke mens wordt er goed gezorgd. Er is een groots gezellig terras en voor de kids is er weer een mini-kermis.
Vanaf 16 uur start de Fancy Fair en begint het entertainment in en om de tent. Zo is er een optreden van Lotte Dans en zal het Diedense dj-talent Julian Schoenmakers optreden. Voor de fans van Nederlandstalig komt niemand minder dan Henk Dissel langs. Daarnaast is de Doco Doco Discoshow weer actief met onder meer een optreden van 100% Kutmuziek. Liefhebbers van 90’s muziek komen aan hun trekken met Childern Of The Night.