Grachtenconcert Ravenstein

<<

Zondagmiddag 17 juni van 14.30 tot 17.30 uur geven het koor Mix of Music en de Big Band Ravenstein een concert op de prachtige locatie van het Leerlooiershuisje aan de gracht in Ravenstein.

Het koor brengt een divers repertoire van pop, soul tot en met klassiek en de Big Band zal een grote variatie aan stijlen zoals latin, salsa, swing, bebop en funk ten gehore brengen. Het muzikale geweld van de Big Band wordt afgewisseld met de zang van Nancy Verstegen uit Reek. Door Vidi Reo worden gezellige terrasjes gecreëerd en voor de kinderen is er een springkussen.

Mix of Music
Het koor Mix of Music, bestaande uit ongeveer 50 enthousiaste leden uit Ravenstein en omstreken, voert om de paar jaar een grote productie uit. Fabulous MOMents in oktober/november 2017, ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan, ligt iedereen nog vers in het geheugen. Vier dagen vol zang, dans en veel plezier onder leiding van dirigent Lex Wiersma, repetitor Piet Bron en choreografe Gerda Klievink.

Big Band Ravenstein
Big Band Ravenstein bestaat uit twintig bevlogen muzikanten uit Ravenstein en wijde omgeving. De band zag bijna 20 jaar geleden het levenslicht en staat onder leiding van Rob van den Hoven. Samen ontplooien ze hun passie: jazzmuziek maken. En die passie willen ze graag met publiek delen.

De Big Band heeft de afgelopen jaren diverse optredens verzorgd in Ravenstein en omgeving, waaronder enkele malen bij ‘Jazz in Duketown’, Fantastival in Oss, Lindy Hop in Nijmegen en Arnhem en Bridge to Bridge in Arnhem. De Big Band heeft projectmatig enkele bijzondere muzikale uitstapjes gemaakt, waarbij het laatste project ‘Home is where the Music is’ een groot succes was.