Vlooienmarkt Ravenstein

<<

Vestingstadje Ravenstein vormt op zondag 2 september voor de 33ste keer het decor voor de jaarlijkse vlooienmarkt Op naar Ravenstein. De sfeervolle markt langs de fraaie stadsgrachten is voor bezoekers geopend van 9 tot 16.30 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Personen boven de 12 jaar betalen 3 euro entree. Parkeren is gratis.

De markt, die elk jaar plaatsvindt op de eerste zondag van september, staat in de wijde omgeving bekend om zijn sfeer en gezelligheid, weet mede-organisator John Verhoeven. “Op deze bijzondere markt met een gevarieerd aanbod kijk je je ogen uit. Er staan zo’n driehonderd kramen met een veelzijdig aanbod aan glas, aardewerk, boeken, poppen, muziekdoosjes en andere interessante waren. Op naar Ravenstein is de gezelligste buitenmarkt van Noordoost-Brabant op een unieke locatie.”
Ook aan de kinderen is weer gedacht. Verhoeven: "Er is een speciale kindermarkt en er zijn diverse kinderattracties."

 

De markt wordt georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers en diverse verenigingen uit Ravenstein, waaronder Stichting Carnaval Ravenstein, Jeugdcarnaval, Scouting Ravenstein, het Sinterklaascomité en koor Mix of Music. Kijk voor meer info op www.OpNaarRavenstein.nl