Dorpsraad houdt bijeenkomst over wonen in Neerloon, Overlangel en Keent

<<

Op woensdagavond 10 oktober houdt de dorpsraad Herpen een bijeenkomst voor bewoners uit Neerloon, Overlangel en Keent met woonwensen. Doel van de avond is te achterhalen waar behoefte aan is en wat daarvoor nodig is.

Vind je dat er genoeg is gepraat over wonen in Neerloon, Overlangel en Keent? Wil je starten en echt aan de slag met een huis? Samen, met een groep of alleen, huur of koop, met of zonder tuin? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om in je woning te kunnen blijven wonen? Wat mag en kan er worden aangepast aan je woning? Welke mogelijkheden voor senioren zijn er?

Deze en andere onderwerpen komen aan bod op woensdag 10 oktober om 19.30 in de kantine van TOG aan de Kromstraat 2a in Overlangel. "We ontmoeten graag bewoners die plannen hebben op woongebied", geeft Arjan Calatz namens de dorpsraad Herpen aan. "Op de avond achterhalen we namelijk waar echte behoefte aan is en wat daarvoor nodig is. We doen dit door het stellen van drie vragen: Wat wil je? Wat kun je? Wat heb je nodig? Met de antwoorden kijken we hoe verder. Zijn er slimme samenwerkingen mogelijk? Wie kan mee denken met de behoefte die er is? Is er een gezamenlijke behoefte aan bepaalde informatie?"

Dus heb je woonplannen voor de komende jaren, meld je dan aan voor deze avond. Dat kan via dorpsraadherpen@gmail.com. Doe dit uiterlijk 5 oktober dan weet de organisatie waar zij rekening mee moet houden. Mocht je vooraf al vragen of ideeën hebben over dit onderwerp, stuur dan een mail naar ditzelfde adres, ter attentie van Arjan Calatz.