Teens Together in Herpen

<<

Zaterdag 3 november vindt de jaarlijkse Tienerdag (tieners in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar die hun H. Vormsel al hebben ontvangen) van het Bisdom Den Bosch weer plaats. 

"Dit jaar zijn we te gast in Herpen waar ons een hele toffe dag staat te wachten", vertelt diaken René Lamers namens de werkgroep Teens Together. "We trappen die dag af in de St. Sebastianuskerk aan het Alard van Herpenplein 7. Verder hebben we een gezellige spelletjesochtend met de ouderen van verzorgingshuis Maasland, is er een Church Escape (binnen een uur ontsnappen uit de kerk, red.) en zijn er creatieve en actieve workshops." De lunch wordt verzorgd in De Heemkamer, een mooie ruimte waarin geregeld exposities plaatsvinden.

Meld je aan
Meld je snel aan, voor 22 oktober, door jezelf op 'aanwezig' te zetten bij dit evenement, op de facebookpagina van Jong Bisdom Den Bosch of door een e-mail te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl. Dient er rekening te worden gehouden met een allergie, geef dat dan door bij de aanmelding via bovenstaand mailadres. René Lamers: "Als leider van een tienergroep mag je natuurlijk ook meerdere tieners tegelijk opgeven. En vergeet vooral niet je vrienden uit te nodigen."