Arbo Help-Desk BV

Arbo-Help-Desk en Kwaliteit-Help-Desk zijn beide dochters van de BBB-holding bv. Beide bedrijven hebben zich toegelegd op het begeleiden en implementeren van zorgsystemen zoals ISO 9001, VCA, ISO 14001, OHSAS 18001, KOMO-INSTAL, BORG, EVK, RETEL, ICT, HACCP, etc. 

Door de nauwe samenwerking van beide bedrijven kan eenvoudig worden zorggedragen voor geïntegreerde systemen wat de werkbaarheid en effectiviteit ten goede komt. Ook onderhoud en verbetering van zorgsystemen behoort tot onze primaire activiteiten.

Opleidingen en trainingen
Ter ondersteuning van onze activiteiten verzorgen wij diverse trainingen en opleidingen op het brede terrein van Kwaliteit, Arbo en Milieu, zoals VCA, heftruck, hoogwerker en BHV.

De werkwijze en de kwaliteit van Arbo-Help-Desk en Kwaliteit-Help-Desk hebben gezorgd voor een stabiele klantenkring in diverse branches. Behalve voor het MKB verrichten wij op regelmatige basis werkzaamheden voor grote (internationaal georiënteerde) organisaties en diverse grotere aan de bouw gerelateerde bedrijven.