Strik je Geluk Hypnotherapie & NLP Coaching

Strik je Geluk is dé specialist in Hypnotherapie & NLP Coaching. Snelheid, efficiëntie en doelgericht. Daar staan de behandelmethodes van deze praktijk voor. 

Aan de slag
Cliënten uit alle hoeken van Nederland vinden hun weg naar deze praktijk in Overlangel. De problematiek waar zij mee aan de slag gaan is heel divers en loopt zeer uiteen. Hierbij kan men denken aan trauma’s, angsten, fobieën en verslavingen. Daarnaast worden er ook burn-out trajecten aangeboden en vinden er regelmatig loopbaantrajecten plaats.

Onderbewuste en NLP technieken
Strik je Geluk cliënten kiezen voor de kundigheid van deze speler in de Gezond & Welzijn branche, omdat zij gaan voor verandering en geen behandeling.  Geen ellenlange trajecten zoals in de reguliere gezondheidszorg, maar direct aan de slag met het onderbewuste. Daar waar de belemmerende patronen zijn opgeslagen. Dankzij de NLP technieken wordt er aan de slag gegaan met de gebruiksaanwijzing van de bovenkamer en komt men snel tot een resultaat.

Vergoeding zorgverzekering
De verzekeraars schalen deze therapievorm onder alternatieve geneeswijze in. Dankzij het behalen van Medische – en Psychologische Basiskennis heeft Strik je Geluk een aansluiting bij de zorgverzekering en wordt er een gedeelte van de behandeling vergoedt.