Anouk Bohmer paper flower artist

Hoi!

Ik ben Anouk Böhmer en trotse ondernemer in het mooie Herpen. Het maken van blijvende, papieren bloemen is mijn specialiteit. Voor de meest uiteenlopende situaties maak ik bloemen. Denk aan props voor fotoshoots, bruidsboeketten, herinneringsbloemen, wandbloemen, eigenlijk alles wat je kunt verzinnen met bloemen kan ik maken. Met als hoogtepunt het afgelopen jaar dat mijn werk in een museum in Canada (Remai Modern) en in Frankrijk (Luma, Arles) staat. Ook is mijn werk vaak te zien in diverse tijdschriften zoals Flow, Ariadne at Home en Classy, ook Eigen Huis en Tuin heeft een item over mij opgenomen.

Het blijft altijd een onwerkelijk gevoel om je werk dan zo terug te zien en ik kan hier enorm van genieten! Uren besteed ik aan het onderzoeken van bloemen, hoe ze zijn opgebouwd, welke kleuren zitten er in, om zo de meest natuurgetrouwe bloemen te kunnen maken uit papier. Een tijdrovend werk, maar als de bloemen dan lukken is dat echt een fantastisch gevoel! 

Daarnaast ben ik een conceptstore begonnen in het hart van Herpen, namelijk aan de Rogstraat 5B waar de familie van Dongen mij de kans heeft gegeven om dit in Herpen te gaan proberen. Naast mijn bloemen verkoop ik hier leuke, unieke kado'tjes en vind ik het heerlijk een praatje te maken met de klanten en zo Herpen nog beter te leren kennen. 

Kom gerust eens binnen lopen!