CvO Coaching & HR Advies

De missie van CvO Coaching & HR Advies luidt "door inzicht in beweging".
Dit doe ik door middel van coaching en HR Advies. Bij de coaching maak ik gebruik van de Me.-scan en de We.-scan. Instrumenten waar ik passie voor heb en waar ik in geloof. In de afgelopen jaren heb ik daardoor al veel mensen en teams zien ontwikkelen. Door het inzetten van de Me.-scan wordt binnen één oogopslag helder welke kwaliteiten je van nature hebt en welke juist niet. Vaak denken we dat over onszelf wel te weten of word je zelfbeeld beïnvloed door je omgeving. Dat gebeurde mij ook en kreeg door mijn eigen Me.-scan verrassende inzichten waardoor ik anders ben gaan acteren waardoor dingen nu veel meer als vanzelf gaan. 

Door het inzetten van de We.-scan worden teamdynamieken meteen duidelijk en zie je of een team echt complementair is aan elkaar. Ook snap je meteen waarom je het zo goed kunt vinden met die ene collega en vaak botst met de andere collega. Wat ik iedereen gun is het volledig omarmen van jezelf, dus met al je trots en talenten en ook met je kwetsbaarheden, gevoeligheden en valkuilen. Dit is ook wat ik een team gun, elkaar “echt” zien, waardoor de beweging kan worden gemaakt van veroordeling naar herkenning, erkenning en respect. Een mooie basis voor vertrouwen waardoor je helemaal jezelf mag zijn. Op deze manier komt binnen een team energie vrij waardoor er ruimte komt voor snellere besluitvorming, sterkere oplossingsgerichtheid, creativiteit en werkplezier. Naast de coaching begeleid ik ook graag groepen mensen door middel van Intervisie en ben ik beschikbaar voor HR Advies. Mijn ervaring is terug te lezen in mijn CV. Mijn kracht ligt bij cultuur en leiderschap, verandertrajecten, communicatie en het neerzetten van een goede structuur met de daarbij behorende afspraken. Daarbij denk en redeneer ik altijd vanuit zowel werknemers- als werkgeversbelang. 

Waarom kies je voor mij?
 
Ik maak het niet moeilijker dan het is en redeneer vanuit de basisbehoeften van de mens. Dat begint met veiligheid en vertrouwen. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij omdat ze de ruimte krijgen om volledig zichzelf te zijn. Ik ben overtuigend, enthousiast en hou van een gezonde dosis humor. Zowel team als cochee krijgen mijn volledige aandacht. Ik zie, voel en hoor wat er is en weet daardoor de juiste vragen te stellen. Mijn belangrijkste drijfveer is de ander beter willen maken door inzichten te geven waardoor ze kunnen gaan bewegen. Ik laat ze zichzelf ontwikkelen. Ontwikkeling is voor mijzelf ook belangrijk. Daardoor heb ik al vele hobbels weten te overwinnen en dat gun ik een ander ook. Mensen sluit ik in mijn hart en gelukkig is mijn hart groot. Doordat ik mijzelf kwetsbaar opstel, geef ik anderen het veilige gevoel dat zij dat ook bij mij en bij elkaar kunnen doen. 

Het allerbelangrijkse vind ik zelfacceptatie. Hou van jezelf hoe je bent, met alles erop en eraan en omarm jezelf en een ander helemaal!